De tarieven worden ieder jaar landelijk vastgesteld. Dit betekent dat iedere tandarts in Nederland dezelfde tarieven hanteert. Voor een overzichtelijke weergave van alle tarieven, verwijzen wij u graag door naar de tarievenlijst 2023, opgesteld door het KNMT.

Wij werken samen met Infomedics. Infomedics is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het opstellen, versturen en innen van facturen voor onder andere tandartsen, orthodontisten en fysiotherapeuten.

U zult uw factuur dus ontvangen van en betalen aan Infomedics. Mocht u in aanmerking komen voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar, dan staat dit duidelijk op uw factuur vermeld. Het overgebleven bedrag dient u zelf te betalen.

Heeft u vragen over de hoogte van de vergoeding of ontbreekt er een vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Via de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u alle zaken die betrekking hebben op uw factuur zelf snel en gemakkelijk regelen. Zo kunt u de status van uw betaling controleren, direct betalen via iDEAL, kosteloos uitstel van betaling aanvragen, enzovoort.

Zijn er onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

call0599 651 689
emailinfo@tandartsdentique.nl
scheduleOpeningstijden

Contact

phone

Inschrijven

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.