Welkom bij Tandartspraktijk Dentique. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Behandelingen van Tandartspraktijk Dentique

Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier en gezonder maken van het gebit. U kunt onder andere bij ons terecht voor het laten bleken van uw tanden en het laten plaatsen van facings. Onze esthetische behandelingen zijn erop gericht om de vorm, kleur en functie van uw gebit te verbeteren.

U komt in aanmerking voor een wortelkanaalbehandeling op het moment dat er een zenuw in één van uw wortelen is ontstoken of afgestorven. Middels een wortelkanaalbehandeling kunnen wij deze ontstoken of afgestorven zenuw verwijderen, om een verdere verspreiding van de ontsteking naar het kaakbot te voorkomen.

Mist u een tand of kies? Dan kunt u deze vervangen door een kroon. Als u meerdere tanden of kiezen mist, dan kan een brug de oplossing bieden. Kronen en bruggen zijn een duurzame vervanging van uw originele tanden en kiezen. U zult het verschil tussen beiden niet merken.

Tandplak kan een ontsteking in de rand van uw tandvlees veroorzaken. Deze tandvleesontsteking wordt ook wel gingivitis genoemd en kan zich verspreiden naar het kaakbot. Dit kan uiteindelijk leiden tot parodontitis. Wij focussen ons op de preventie, diagnostiek en behandeling van dergelijke parodontale aandoeningen.

Een prothese is een vervanging van één of meerdere tanden of kiezen. In tegenstelling tot kronen en bruggen, is een prothese uitneembaar. Er zijn verschillende soorten protheses. Denk hierbij aan een partiële prothese (plaat- of frameprothese), immediaatprothese (tijdelijk kunstgebit), volledige prothese (kunstgebit) en prothese op implantaten (klikgebit).

Zijn uw tanden en kiezen door de jaren heen dermate verslechterd dat u deze moet vervangen? Dan kan een kunstgebit de oplossing bieden.

Implantaten kunt u zien als kleine schroeven die in uw kaak worden aangebracht ter vervanging van de afwezige tandwortels. Op implantaten kunnen wij vervolgens kronen en bruggen plaatsen.

Injectables is de overkoepelende benaming voor alle cosmetische behandelingen die gebruik maken van botox en fillers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

call0599 651 689
emailinfo@tandartsdentique.nl
scheduleOpeningstijden

Contact

phone

Inschrijven

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.