Van harte welkom bij Tandartspraktijk Dentique

Tandarts Musselkanaal nodig? Tandartspraktijk Dentique is gevestigd aan de Hoofdstraat 1A in Stadskanaal en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf het centrum van Musselkanaal is het minder dan 15 minuten rijden met de auto naar onze praktijk. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk of klik op de kaart hieronder. Komt u met het openbaar vervoer? Plan uw reis van tevoren met behulp van de online reisplanner, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze mooie en moderne tandartspraktijk in de buurt van Musselkanaal.

 

 

Tandarts Musselkanaal

 

 

Of u nu op zoek bent naar een tandarts in Musselkanaal bij wie u terecht kunt voor een periodieke gebitscontrole of een complexe tandheelkundige behandeling, ons team staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke mondzorg te bieden. Dit doen wij door uitgebreid de tijd te nemen voor de behandeling en u de aandacht te geven die u verdient. Wij werken met een persoonlijke benadering en nemen uw wensen serieus. Heeft u een wens? Laat het ons weten en wij zullen er alles aan doen om uw wens te vervullen, zodat uw bezoek aan de tandarts in Musselkanaal zo voorspoedig mogelijk zal verlopen.

 

Tijdens de openingstijden van onze praktijk kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 0599 651 689. Eén van onze medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zijn wij helaas niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen? Dan vragen wij u vriendelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

 

Ik wil langskomen

 

 

Tandarts Musselkanaal

 

 

Openingstijden van Tandarts Musselkanaal

Hieronder hebben wij de openingstijden van Tandarts Musselkanaal voor u op een rijtje gezet. Zoals u kunt zien, zijn wij ook op zaterdag geopend van 08:00 tot 17:00. Wij van Tandartspraktijk Dentique begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om doordeweeks een bezoek te brengen aan de tandarts. Veel mensen zijn doordeweeks te druk met school, werk of iets anders belangrijks. Hierom bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken in het weekend. Klik hier als u zich direct wilt inschrijven.

 

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 17:00
Zondag Gesloten

 

Weekendtandarts Musselkanaal

Bent u op zoek naar een tandarts in Musselkanaal waar u ook in het weekend terecht kunt? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U bent van harte welkom om langs te komen bij Tandartspraktijk Dentique voor een controle of behandeling in het weekend. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen in staat is om op een doordeweekse dag naar de tandarts te gaan. Toch is het belangrijk dat u minstens twee keer per jaar langskomt voor een uitgebreide gebitscontrole, zodat wij eventuele gebitsproblemen tijdig kunnen constateren en gericht kunnen behandelen.

 

Om u tegemoet te komen, hebben wij onze deuren ook op zaterdag voor u geopend. Onze tandarts is van 08:00 tot 17:00 aanwezig in de praktijk en staat voor u klaar om u te helpen. Wij vragen u vriendelijk om uzelf in te schrijven alvorens een bezoek te brengen aan onze praktijk. Dit kunt u doen door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Weekendtandarts Musselkanaal nodig? Kom langs bij Tandartspraktijk Dentique.

 

Spoedtandarts Musselkanaal

Spoedtandarts Musselkanaal nodig? Het team van Tandartspraktijk Dentique staat voor u klaar in het geval van spoed. Het is belangrijk dat u bij een spoedgeval zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Als u te lang met uw (pijn)klachten blijft rondlopen, dan loopt u het risico dat de klachten zich verergeren of verspreiden. Dit wilt u uiteraard ten alle tijden zien te voorkomen. Twijfel dus niet en bel ons direct. Onze tandarts in Musselkanaal doet zijn uiterste best om u zo snel mogelijk te kunnen zien. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht.

 

Wij krijgen vaak de vraag wanneer er sprake is van spoed. Het best mogelijke antwoord dat wij op deze vraag kunnen geven, is dat er sprake is van spoed wanneer u last heeft van (pijn)klachten en het redelijkerwijs niet mogelijk is om de behandeling uit te stellen tot uw eerstvolgende tandartsafspraak. Hierbij kunt u denken aan acute pijnklachten, bloedend tandvlees en een losgeraakte tand of kies. Onze tandartsen zijn zeer ervaren in het behandelen van complexe tandheelkundige klachten en zullen er alles aan doen om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Ik wil langskomen

 

 

Tandarts Musselkanaal

 

 

Behandelingen van Tandarts Musselkanaal

Als u op zoek bent naar een tandarts in Musselkanaal, dan bent u bij Tandartspraktijk Dentique aan het juiste adres. Wij bieden diverse tandheelkundige behandelingen aan. U kunt bij ons terecht voor een periodieke controle, maar ook voor esthetische behandelingen zoals het laten plaatsen van facings. Samen doen wij er alles aan om uw gebit mooi en gezond te houden, zodat u een stralende lach zult krijgen waar u trots op kunt zijn. Dit is niet alleen goed voor uw mond- en algehele gezondheid, maar draagt ook bij aan uw zelfverzekerdheid.

 

Wij adviseren u om minstens twee keer per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts in Musselkanaal, om uw gebit grondig te laten controleren. Zo kunnen wij eventuele gebitsproblemen tijdig constateren, oplossen en daarmee voorkomen dat deze zich verergeren. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal tandheelkundige behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt.

 

Is er iets onduidelijk of heeft u hier een vraag over? Schroom dan niet om contact op te nemen met Tandarts Musselkanaal. Wij staan voor u klaar en informeren u graag over uw aanstaande behandeling, zodat u precies weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Onze tandheelkundige behandelingen

  • Het behandelen van cariës
  • Esthetische tandheelkunde
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Kronen en bruggen
  • Parodontologie
  • Beugel/orthodontie
  • Gedeeltelijk uitneembare voorziening
  • Kunstgebit
  • Implantaten
  • Injectables

Ik wil langskomen

 

 

Tandarts Musselkanaal

 

 

Veelgestelde vragen aan Tandarts Musselkanaal

Hieronder treft u een aantal vragen die wij vaak krijgen. Staat uw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door tijdens de openingstijden van onze praktijk te bellen naar: 0599 651 689. Is onze praktijk gesloten? Dan adviseren wij u om het contactformulier op onze website in te vullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen om u te woord te staan.

 

Waar is jullie praktijk gevestigd?

Onze praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat 1A in Stadskanaal. Klik hier voor de routebeschrijving. Bent u woonachtig in Musselkanaal? Onze praktijk ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Musselkanaal. U bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Schrijf u direct in via onze website. Ons team kijkt ernaar uit om u te mogen ontvangen.

 

Hebben jullie nog ruimte voor nieuwe patiënten?

Ja, zeker. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk nabij Musselkanaal. U kunt zich eenvoudig aanmelden door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Eén van onze medewerkers zal vervolgens op korte termijn contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en direct een afspraak te maken bij de tandarts in Musselkanaal.

 

Hebben jullie een wachtlijst?

Tandarts Musselkanaal heeft een zeer korte wachtlijst, waardoor wij u vrijwel direct van dienst kunnen zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0599 651 689.

 

Kan ik met spoed bij jullie terecht?

Heeft u met spoed een tandarts in Musselkanaal nodig? Twijfel niet en bel direct naar onze praktijk. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, zodat u binnen de kortste keren weer klachtenvrij door het leven kunt gaan. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Buiten onze openingstijden adviseren wij u om bij een spoedgeval contact op te nemen met de dienstdoende tandarts.

 

Wanneer is er sprake van spoed?

Heeft u last van acute pijnklachten, bloedend tandvlees of een losgeraakte tand of kies? Dan adviseren wij u om een bezoek te brengen aan spoedtandarts Musselkanaal. In dergelijke gevallen is het redelijkerwijs niet mogelijk om te wachten tot uw eerstvolgende tandartsafspraak en kunt u het best direct contact met ons opnemen, om uw klachten te laten onderzoeken en behandelen. Onze tandartsen zijn zeer ervaren en staan voor u klaar om u te helpen.

 

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Wij bieden diverse tandheelkundige behandelingen aan. Van periodieke controles tot esthetische behandelingen zoals facings: bij ons bent u in goede handen. Wij doen er alles aan om uw gebit mooi en gezond te houden. Ons doel is bereikt op het moment dat u onze tandartspraktijk nabij Musselkanaal verlaat met een stralende lach. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt, verwijzen wij u graag door naar onze behandelingenpagina. Heeft u een vraag of specifieke wens? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

call0599 651 689
emailinfo@tandartsdentique.nl
scheduleOpeningstijden

Contact

phone

Inschrijven

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.